Lacey Chabert: Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat

Näyttelijä Lacey Chabert on syntynyt Lacey Nicole Chabert 30. syyskuuta 1982 Purvisissa, Mississippissä, Julie ja Tony Chabertin tytär. Hän on Cajun- (ranskalainen), italialainen, englantilainen ja skotlantilainen syntyperä. Hän nousi ensimmäisen kerran tunnetuksi lapsinäyttelijänä televisiossa roolistaan ​​Claudia Salingerina televisiodraamassa Party of Five (1994–2000). Lacey aloitti draama- ja musiikkiesityksissä kotikaupungissaan ja sen ympäristössä Mississippissä pienestä pitäen, ja oli Star Searchin (1983) finalisti vuonna 1991. Hän muutti Etelä-Kaliforniaan vuonna 1994 ja vuonna 2013 hän meni naimisiin David Nehdarin kanssa. Hän ja David saivat esikoisensa 1. syyskuuta 2016.

Lacey Chabert

Lacey Chabertin henkilötiedot:

Syntymäaika: 30. syyskuuta 1982

Syntymäpaikka: Purvis, Mississippi, USA

Syntymänimi: Lacey Nicole Chabert

Lempinimi: Esmeralda Belle Jane, Lay Lay, Dynamite Termite

Horoskooppimerkki: Vaaka

Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, laulaja

Kansalaisuus: Amerikkalainen

Rotu/etninen alkuperä: Cajun (ranska), italia, englanti, skotlanti

Uskonto: kristinusko

Hiusten väri: Tummanruskea

Silmien väri: Hazel

Lacey Chabertin vartalotilastot:

Paino punoissa: 115 lbs

Paino kilogrammoina: 52 kg

Korkeus jalkoina: 5′ 3″

Korkeus metreinä: 1,6 m

Vartalon mitat: 37-24-35 tuumaa (94-61-89 cm)

Rintojen koko: 37 tuumaa (94 cm)

Vyötärön koko: 24 tuumaa (61 cm)

Lonkat: 35 tuumaa (89 cm)

Rintaliivien koko/kupin koko: 34C

Jalkojen/kengän koko: 6 (USA)

Mekon koko: 2 (USA)

Lacey Chabertin perheen tiedot:

Isä: Tony Chabert

Äiti: Julie Chabert

Puoliso: David Nehdar (s. 2013)

Lapset: Julia Mimi Bella Nehdar (tytär)

Sisarukset: Chrissy Chabert, Wendy Chabert, T.J. Chabert

Lacey Chabert Koulutus:

Ei saatavilla

Lacey Chabert Filmografia:

Unessani (2009)

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Sherman's Way (2008)

Musta joulu (2006)

Fatwa (2006)

Dirty Deeds (2005)

Nice Guys (2005)

The Pleasure Drivers (2005)

Shadow of Fear (2004)

Mean Girls (2004)

Rugrats Go Wild (2003) (ääni)

Daddy Day Care (2003)

The Scoundrel's Wife (2002)

Kotikaupungin legenda (2002)

The Wild Thornberrys -elokuva (2002)

Not Another Teen Movie (2001)

Tart (2001)

Lost In Space (1998)

Babes in Toyland (1997) (ääni)

Anastasia (1997) (lauluääni)

Lacey Chabertin faktat:

*Hän oli neiti Jr. Mississippi.

*Hän nimettiin sijalle 56 Maxim-lehden Hot 100 2005 -listalla.

*Hänen tyttärensä Julia on nimetty ainakin osittain hänen äitinsä mukaan.

*Seuraa häntä Viserrys ja Instagram.